Shisha, sfaturi utile și practice pentru mentenanța echipamentului

Shisha, sfaturi utile și practice pentru mentenanța echipamentului. Pentru a vă putea bucura de cât mai multe sesiuni, urmați îndemnurile.

Petreceți momente speciale în timpul unei sesiuni shisha doar dacă aveți echipamente în perfectă stare. Ce înseamnă asta? Ei bine, este important ca toate părțile componente dintr-o narghilea să primească atenția cuvenită când vine vorba despre curățare.

Shisha: importanța întreținerii pentru o narghilea în 2021

Covid, distanțare socială și carantină. Aceștia sunt termenii care au definit anul 2020 și încă ne „bântuie” chiar dacă am ajuns la jumătatea anului 20201.

Toate acestea însemnau mai mult timp petrecut acasă. Indiferent dacă era vorba de lucrat de la distanță, anularea de ieșiri la sfârșit de săptămână sau reuniuni de familie prin Zoom.

Tot acest timp suplimentar în casă și incapacitatea de a ieși și socializa, probabil a însemnat mai mult timp petrecut cu o narghilea, nu-i așa? Am fumat mai multe ore într-un astfel de an decât în oricare altul.

Păstrează cineva statisticile privind sesiunile lor de narghilea?

Pun pariu că s-au înregistrat recorduri pentru cantitatea de shisha fumată și numărul de nori suflați peste tot. Toate aceste date care au „spart tiparele” vin cu un cost deloc de neglijat.

Mă refer în principal la gradul de uzură mai ridicat la narghilea decât oricând. Întreținerea unei narghilea contează mai mult în 2021 iar în acest articol de blog vom vedea de ce.

Sfaturi pro pentru a păstra totul proaspăt și curat

Ați citit multe articole de blog și postări pe diverse platforme mai mult sau mai puțin cunoscute despre cum trebuie să cureți o narghilea

Întrebarea care trebuie pusă la acest moment este: știi cum să-ți cureți și întreți o narghilea? Curățarea și clătirea de consumabile pentru narghilea fac parte din rutina voastră de fumat din narghilea.

Această postare oferă ceva diferit. Sfaturi și trucuri despre care e posibil să nu fi auzit până acum pentru a-ți menține pipa de shisha în formă maximă.

O să vedem alte modalități de a menține prospețimea tutunului shisha. De asemenea, aflăm și cum putem promova sesiuni de fumat premium. Consultați sfaturi de la profesioniștii în sesiunile de narghilea, mai jos în acest articol.

1. Lasă bolul pentru shisha să se răcească

O mare greșeală pe care o fac mulți oameni cu întreținerea este că încearcă să curățe prea repede narghileaua și bolul de narghilea după o sesiune de fumat.

Spălarea acestor piese din narghilea fără a le da timp să se răcească le poate compromite calitățile. Clătirea unui vas de narghilea fierbinte cu apă rece va crea microfisuri în lut sau va sfărâma direct vasul.

Microfisurile, deși nu reprezintă o pierdere totală, permit sucurilor de shisha să se strecoare prin bol data viitoare când fumezi. Acest lucru creează mai multă mizerie și poate provoca îngrijorare când se pare că vasul tău sângerează.

Lăsați întotdeauna narghileaua să se răcească înainte de orice curățare!

2. Aveți grijă cum se păstrează narghileaua pentru shisha

Pentru tutun shisha de lungă durată, cheltuiți niște bani pe recipiente sigilabile. Da, shisha modernă ajunge astăzi în ambalaje care sunt mai bune ca niciodată, dar nu sunt perfecte.

Recipientele din sticlă sunt cele mai bune, de preferință cele cu capac sigilat din cauciuc sau silicon. Scoateți tutunul suplimentar din pungile în care a fost livrat. Mai apoi, sigilați-l și depozitați-l într-un loc cât mai uscat și întunecat.

După cum vă puteți da seama, este necesar ca tutunul să nu fie expus la soare sau la factori care pot duce la creșterea gradului de umiditate. Este păcat să aruncați produse premium pentru că nu ați fost atenți la cum trebuie depozitate.

3. Nu uitați de supapa de purjare din narghilea

Multe probleme legate de blocarea fumului sau limitarea cantității acestuia într-o sesiune narghilea pot fi urmărite înapoi la fluxul necorespunzător de aer din instalație.

Scoateți în mod obișnuit supapa de purjare de pe țeava shisha pentru a vă asigura că rulmentul cu bile nu este lipit și blocat. Curățați frecvent această parte din narghilea pentru a menține aerul într-o mișcare liberă și continuă.

Fără un flux de aer corespunzător nu vă puteți bucura de fum shisha gustos. Un pas frecvent ratat cu întreținerea e tocmai lipsa de atenție pentru această zonă sensibilă. Nu urma aceeași cale greșită pe care s-au dus alte persoane!

4. Întreținerea dispozitivului de gestionare a căldurii

Posibil partea de narghilea care este cel mai greu de curățat. Tutunul pentru shisha arde adesea în partea inferioară a dispozitivului și devine aparent imposibil de îndepărtat.

Prima ta mișcare este să încerci să elimini cât mai multă shisha arsă din dispozitivul de gestionare a căldurii cât timp este cald. Manipulați cu grijă folosind o mănușă pentru cuptor sau un clește special.

Mai apoi, răzuiește ușor tutunul înainte de a folosi apa. După ce ai eliminat tot ce puteai scoate, lasă-l să se răcească. Mai târziu, înmoaie dispozitivul în apă fierbinte și folosește o perie abrazivă.

În acest fel poți îndepărta cu succes eventualele frunze de tutun rămase încă acolo. Cu cât cureți mai des acele piese care compun o narghilea, cu atât mai bine. Nu lăsa resturile să se acumuleze pe diversele componente!

Întreținerea unei narghilea pentru sesiunea de shisha: importanța

Ai grijă de narghileaua ta și ea va avea grijă de tine și de nevoia ta pentru relaxare. Curăță în mod constant conducta shisha și piesele componente ce alcătuiesc o narghilea.

În acest mod te poți bucura de nenumărate sesiuni de fumat de o calitate superioară. Începeți fiecare lună cu o țeavă de shisha curată folosind sfaturile și trucurile noastre.

Ai observat că unele componente sunt irecuperabile? Cauți un furnizor de încredere pentru consumabilele dintr-o narghilea? Intră pe shishamaster.ro și descoperă întreaga noastră gamă de produse la prețuri fără egal.

Cum vă puteți ocupa timpul pe durata unei sesiuni de narghilea? Ei bine, poți urma cursuri SEO ale unor specialiști în domeniul de optimizare SEO. Vă întrebați cum puteți profita de toate avantajele oferite de servicii SEO?

Tot ce trebuie să faceți este să intrați în contact cu noi! Un membru al echipei noastre va lua legătura cu dvs. pentru a perfecta parteneriatul pentru succes!

Leave a Comment